top of page
blog_zahlavi_pozadi_00.jpg

Blog

  • Obrázek autoraMartina Tetliaková

Oblakadabra: nový podcast AppSatori je tady

Cloud má své velké kouzlo, přesto to není taková magie, jak se na první dobrou může zdát. Mraky možností, které se vám otevřou, když do cloudu přenesete svou práci, vám příjemnou formou představí náš nový podcast Oblakadabra.

Britský spisovatel Arthur Charles Clarke řekl, že jakýkoli typ vyspělé technologie je k nerozeznání od magie. Souhlasíme, že když šikovně využíváte jejich potenciál, dokážete s technologiemi vykouzlit skvělé věci. To ale nemusí nutně znamenat, že byste při každém přihlášení měli pro jistotu odříkat kouzelnou formuli, aby se nezačaly dít věci mimo vaši kontrolu.


AppSatori vám chce pomáhat stíhat držet krok ve světě rychle se vyvíjejících technologií a zajistit dostatečnou podporu, aby to šlo opravdu hladce. Z tohoto nastavení tak jednoho dne přirozeně vyplynulo, že vám taje cloudu začneme odkrývat i v podcastu. Oblakadabra nebo v hravější verzi Oblaka.dabra(); vám příjemnou formou rozhovoru CTO AppSatori Ivana Kutila se zajímavými hosty, kteří používají cloudové služby, ukáže, co technologie umí už dneska i jaké možnosti otevřou v budoucnosti.


První díl s Davidem Vávrou, vývojářem a podnikatelem, CEO Step Up Labs, Lead Android inženýrem v Green:Code a jedním z mála Google Developer expertů pro Android na světě, vám prozradí, jak Google Cloud používá známý startup Settle Up, kdy se víc hodí použít Firebase a kdy Firestore, nebo proč a jak se vyvíjí pro android.


Až pojedete ráno do kanceláře a budete se chtít pozvolna naladit na pracovní den, můžete si poslechnout Oblakadabra na platformě, kterou máte rádi.



🎧 Spotify


📺 YouTube






bottom of page