top of page
blog_zahlavi_pozadi_00.jpg

Blog

  • Obrázek autoraMartina Tetliaková

Tisková zpráva: Jana Voborská řídí marketing technologicko-konzultační společnosti AppSatori

Společnost AppSatori, jeden z nejvýznamnějších českých Google partnerů, rozšiřuje svůj tým o pozici Marketing & Communications Manager. Této role se ujímá Jana Voborská, která do AppSatori přináší 14 let zkušeností nabytých v agenturách Blue Events, AMI Communications nebo Margetroid. Bude mít na starosti přípravu komunikační strategie a realizaci aktivit z oblasti marketingu a PR.

Jana Voborská přichází do AppSatori s více než čtrnácti lety praxe v oblasti strategického marketingu, PR a komunikace. V minulosti byla členkou týmu agentury Blue Events, kde pracovala jako Project Manager. Následně sbírala šest let zkušenosti v PR agentuře AMI Communications, kde byla mj. zodpovědná za PR komunikaci značek Pilsner Urquell, ZETOR, Geen Holding nebo také EmbedIT. Podílela se na komunikaci dalších významných brandů jako Mattoni a Coca-Cola. Několik let také působila v agentuře Margetroid, kde spolupracovala mj. na tvorbě PR komunikace pro FG Forrest.


Zajímavostí je nejen ocenění projektu “Jak prodat před Vánoci co nejvíce piva Pilsner Urquell”, za který získala agentura AMI Communications zvláštní ocenění v 9. ročníku soutěže Česká cena za PR, a na jehož exekutivě se Jana významně podílela, ale i přesah do zcela odlišných vod v podobě realizace PR komunikace dvou legendárních dětských heren Nudný otec a Králík v rádiu.


Do technologicko-konzultační společnosti AppSatori zapadá i díky lásce k technologiím. Své bohaté komunikační zkušenosti doplnila Jana také o praktické IT znalosti z oblasti frontend webového vývoje v několika kurzech CzechITas, včetně digitální akademie Web. „Jana má neskutečný drive a tah na branku. Díky jejím PR zkušenostem a přesahu do IT jsem si jistý, že bude pro AppSatori velkým přínosem,“ říká jeden ze zakladatelů AppSatori Petr Jares.


Obsah byl připraven ve spolupráci s PR agenturou Fenek s.r.o.

Tato informace byla publikována v Mediáři, českém zpravodajském webu, v internetovém deníku Borovan.cz , v časopisu Marketing & Media (Lidé v pohybu), v časopisu EURO (Lidé a podniky).


bottom of page