top of page
blog_zahlavi_pozadi_00.jpg

Blog

Obrázek autoraJana Voborská

U stánků na Google Cloud Summitu 2024

Největší událost Google Cloud v Česku nabízí během jednoho dne mraky prezentací a workshopů, které vám pomůžou uhladit firemní procesy, snížit náklady nebo tvořit nové produkty a služby pomocí cloudových technologií. AppSatori tam přirozeně nemohlo chybět se svým stánkem a prezentací jako partner i oficiální sponzor.

Během přebíhání mezi jednotlivými panely se mohli návštěvníci zastavit u stánků partnerů Google. Když odhlédneme od loga s velkým názvem firmy, byl náš stánek lehce rozpoznatelný podle týmu ve značkových tričkách AppSatori a plechovek s pivními speciály. QR kód na plechovkách vás zavedl k podcastu Oblakadabra, kde CTO AppSatori spolu s hosty odhaluje kouzlo Google Cloud. Každý tak mohl podle chuti otevřít nejen pivo, ale i nekonečné možnosti cloudových technologií.


Díky SignatureSatori, našemu nástroji na šikovou správu firemních podpisů v Gmail, si mohli návštěvníci jednoduše převést papírovou vizitku do e-mailového podpisu pomocí AI prototypu poháněného Google Gemini. Aby se výjimečnost podpisů zachovala i v reálném světě, připravili si kolegové soutěž o stylová pera Parker. Kdo věděl, že SignatureSatori pomáhá firmám dobře se zapsat každým e-mailem už v 99 zemích světa, ten vyhrál.


Nejlepší prezentace AppSatori byla ale ta, kterou vedl CTO Ivan Kutil. V části Data & AI Cloud spolu s Johanou Šindelářovou Amlerovou z Carl Data Company představil plnému sálu virtuálního asistenta Carl for Brand, který dokáže pomocí AI analyzovat četnost zobrazení vaší značky v absolutních číslech i kontextuálně. Johana nakonec uzavřela prezentaci vyzdvihnutím AppSatori jako spolehlivého partnera, který je pro AI analýzy velmi důležitý.


Ať už to bylo touto pochvalou, skvělou atmosférou celé akce, zajímavými panely nebo prostým faktem, že jsme s týmem vypili kávu na měsíc dopředu, odcházeli jsme z Google Cloud Summitu neuvěřitelně nabití a za rok se vidíme znovu. Kdyby se vám nechtělo tak dlouho čekat, zveme vás 24. 6. na komunitní event v Přístavu 18600 v Karlíně a na pár cloudových pivních speciálů, které jsme nestihli rozdat.




Comments


bottom of page